Totalarrangementer

6 timer

Velkomst

3-retters menu/selskabsbuffet

Fri øl/vin (husets vin) / vand / kaffe/the

Blomster, lys, hvide duge & opdækning

Pris pr. person
799,-

7 timer

Velkomst

3-retters menu/selskabsbuffet

Fri øl/vin (husets vin) / vand / kaffe/the
Cognac eller likør

Blomster, lys, hvide duge & opdækning

Pris pr. person
875,-

8 timer

Velkomst & snacks

3-retters menu/selskabsbuffet

Fri øl/vin (husets vin) / vand

Husets drinks ad libitum (efter middagen)

Kaffe/the 

Hjemmelavet petit fours med saltkaramel

Cognac/likør

Natmad

Blomster, lys, hvide duge & opdækning

Pris pr. person
1025,-

Ekstra time kan tilkøbes for 2500,-

Minimum 20 voksen kurveter. Børn u/12 er halv pris.

Tilkøb til velkomst chips/nødder 25,- pr. kuvert.

Tilkøb til kaffen: petit fours 30,- pr. kuvert 

Se vores menuer under selskaber.

3-retters menu

Forret

Fransk løgsuppe med gratineret brød.

Vitello Tonnato – Kalvekød med tunsauce og friteret kapers.

Laksetatar med avocado, dild & asiatisk vinaigrette. 

Ceviche af kammusling med radiser, urter & grøn mayonnaise.

Alle forretter servers med hjemmelavet brød & smør.

Hovedret

  • Dansk kødkvæg af tykstegsfilet

    Med pommes fondant, sæsonens grønt, pure & rødvinsauce.

  • Gourmet kalvculotte

    Med smørstegte kartofler, sæsonens grønt, pure og pebersauce.

  • Unghanebryst

    Med smørstegte kartofler, rabarberkompot & sky sauce.

  • Indbagt laks

    Med flødeost & spinat, hvide kartofler vendt i urter, & hollandaise sauce.

Tilkøb: hjemmelavet bearnaise sauce 25,- pr. person.

Dessert

Crepe suzette.

Amerikansk cheesecake med syltede bær.

Gateau marcel med is & bær.

Pære belle helene med chokolade sauce & is.

395,- pr. person

Lokalet er til rådighed i 4 timer, ekstra time kan tilkøbes for 2500,-

Husets duge, lys og planter følger med. Hvis man ønsker hvide duge, levende lys og blomster kan det tilkøbes for 50,- pr. person.

Minimum 20 voksen kurveter. Børn u/12 er halv pris.

Sommermenu

Forret

Vælg mellem:

Fransk løgsuppe med gratineret brød.

Vitello Tonnato – Kalvekød med tunsauce & friteret kapers.

Laksetatar med avocado, dild & asiatisk vinaigrette. 

Ceviche af kammusling med radiser, urter & grøn mayonnaise.

Alle forretter servers med hjemmelavet brød & smør.

Hovedret

Vælg mellem:

Oksefilet med krydderurter & rødvin sauce.

Grillet marineret kylling med chimichurri.

Græsk salat med feta & rødløg.

Bulgur salat med edamamebønne, peberfrugt & saltede mandler.

Gratineret blomkål med vesterhavsost.

Små smørstegte kartofler

Ranch dressing.

Hjemmebagt brød & pisket smør.

Dessert

Vælg mellem:

Amerikansk cheesecake med syltede bær.

Gateau Marcel, vanilje is & syltede bær.

Pære belle helene med chokolade sauce & vanilje is.

Crepe suzette med likør, vanilje is & mandler.

395,- pr. person

Lokalet er til rådighed i 4 timer, ekstra time kan tilkøbes for 2500,-

Husets duge, lys og planter følger med. Hvis man ønsker hvide duge, levende lys og blomster kan det tilkøbes for 50,- pr. person.

Minimum 20 voksen kurveter. Børn u/12 er halv pris.

Forårsmenu

Forret

Vælg mellem:

Fransk løgsuppe med gratineret brød.

Vitello Tonnato – Kalvekød med tunsauce & friteret kapers.

Laksetatar med avocado, dild & asiatisk vinaigrette. 

Ceviche af kammusling med radiser, urter & grøn mayonnaise.

Alle forretter servers med hjemmelavet brød & smør.

Buffet

Lukusus kalveculotte med friske urter & peber sauce.

Fyldt svinemørbrad med pesto, krydderier & med bacon.

Forårssalat med spidskål, purløg, agurk, tomat, avocado og græskarkerner.

Cremet pastasalat med forårsløg, peberfrugt, ærter, majs & broccoli.

Tomatsalat med basilikum, mozzarella & pinjekerner.

Kartoffelbåde med rosemarin.

Tzatziki dressing.

Hjemmebagt brød & pisket smør.

Dessert

Vælg mellem:

Amerikansk cheesecake med syltede bær.

Gateau Marcel, vanilje is & syltede bær.

Pære belle helene med chokolade sauce & vanilje is.

Crepe suzette med likør, vanilje is & mandler.

395,- pr. person

Lokalet er til rådighed i 4 timer, ekstra time kan tilkøbes for 2500,-

Husets duge, lys og planter følger med. Hvis man ønsker hvide duge, levende lys og blomster kan det tilkøbes for 50,- pr. person.

Minimum 20 voksen kurveter. Børn u/12 er halv pris.

Vintermenu

Forret

Vælg mellem:

Fransk løgsuppe med gratineret brød.

Vitello Tonnato – Kalvekød med tunsauce og friteret kapers.

Laksetatar med avocado, dild & asiatisk vinaigrette. 

Ceviche af kammusling med radiser, urter & grøn mayonnaise.

Alle forretter servers med hjemmelavet brød & smør.

Hovedret

Vælg mellem:

Luksus kalveculotte med krydderuter.

Øl braiseret svinekæber med sky sauce.

Rødkål/spidskål salat med valnødder, vindruer, appelsin & blåbær.

Perlebyg salat med citronmarineret blomkål & squash.

Bagte jordsokker med ristede hasselnødder & salsa verde.

Honning-dijondressing.

Hjemmebagt brød og pisket smør.

Dessert

Vælg mellem:

Amerikansk cheesecake med syltede bær.

Gateau Marcel, vanilje is & syltede bær.

Pære belle helene med chokolade sauce & vanilje is.

Crepe suzette med likør, vanilje is & mandler.

395,- pr. person

Lokalet er til rådighed i 4 timer, ekstra time kan tilkøbes for 2500,-

Husets duge, lys og planter følger med. Hvis man ønsker hvide duge, levende lys og blomster kan det tilkøbes for 50,- pr. person.

Minimum 20 voksen kurveter. Børn u/12 er halv pris.

Efterårsmenu

Forret

Vælg mellem:

Fransk løgsuppe med gratineret brød.

Vitello Tonnato – Kalvekød med tunsauce & friteret kapers.

Laksetatar med avocado, dild & asiatisk vinaigrette. 

Ceviche af kammusling med radiser, urter & grøn mayonnaise.

Alle forretter servers med hjemmelavet brød & smør.

Hovedret

Vælg mellem:

Tykstegsfilet med krydderurter & rødvin sauce.

Bagt lakseside med teriyaki sauce.

Efterårs salat med friske figner, brombær & valnødder.

Salat med gulerødder, ristede kikærter, persille og feta.

Stuvet spinat med bechamelsovs & vesterhavsost.

Små smørstegte kartofler med krydderuter.

Senneps vinaigrette.

Hjemmebagt brød & pisket smør.

Dessert

Vælg mellem:

Amerikansk cheesecake med syltede bær.

Gateau Marcel, vanilje is & syltede bær.

Pære belle helene med chokolade sauce & vanilje is.

Crepe suzette med likør, vanilje is & mandler.

395,- pr. person

Lokalet er til rådighed i 4 timer, ekstra time kan tilkøbes for 2500,-

Husets duge, lys og planter følger med. Hvis man ønsker hvide duge, levende lys og blomster kan det tilkøbes for 50,- pr. person.

Minimum 20 voksen kurveter. Børn u/12 er halv pris.

Vores drinks

Drinks

Gin Hass

Gin & Tonic

Jack D & Cola

Aperol Spritz

Filur

SKRÆDDERSYEDE SELSKABER

Hos POT & TOT kan vi skræddersy enhver form for arrangement efter dine præferencer og ønsker. Vores smukke selskabslokaler i Ballerup/Herlev danner den perfekte ramme om enhver begivenhed, uanset om det er:

Uanset hvad dit arrangement kræver, vil vi gøre alt for, at det lever op til en god oplevelse. Lad os hjælpe med at gøre din begivenhed til en god dag.